Bomen

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin, landgoed, historische buitenplaats of botanisch collectie vraagt om een professionele aanpak. Goede afspraken en bekende gezichten in de tuin vormen naast onze brede ervaring en specialistische kennis de basis voor een duurzame ontwikkeling van uw tuin, landgoed, historische buitenplaats en botanische collectie.
 
Naast periodiek- en onderhoud op contactbasis kunt u ook voor een onderhoudsplan bij ons terecht. Zo’n onderhoudsplan geeft puntsgewijs de jaarlijks uit te voeren werkzaamheden aan, waarbij de frequentie van de werkzaamheden, het jaargetijde waarin deze werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, hoeveel manuren arbeid en het kostenplaatje zichtbaar worden.

Onderhoud

Bomen

Wij zijn ons ervan bewust dat bomen van onschatbare waarde zijn. En zeker met de juiste zorg en aandacht kan de levensduur van bomen worden vergroot. Maurice heeft jarenlange ervaring in de boomverzorging en is gecertificeerd boomveiligheidscontroleur. Want om op een verantwoorde wijze aan bomen te werken is specifieke kennis nodig.
 
Hiernaast houden wij ons bezig met boomtechnischonderzoek, het planten en verplanten van elke maat bomen en kunnen wij elke boom snoeien met behoud van zijn karakter op het juiste moment. Ook op moeilijk bereikbare en kwetsbare locaties.
 

Certificeringen
Logo KPB Boomveiligheidscontroleur
 
 • Lees meer...
 • Beplanting

  Tuinontwerp en Beplanting

  Voor een tuinontwerp proberen wij uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een helder en eigentijds ontwerp. In onze ontwerpen staan de beleving van de tuinen en kwaliteit voorop. In combinatie met onze beplantingsplannen kunnen wij tuinen ontwerpen waarin elk seizoen wat bloeit.
   
  Op het gebied van beplanting is Henriette onze specialist, de prachtige borders die u op onze website ziet heeft zij ontworpen. De specifieke botanische kennis van planten die wij in huis hebben, vertaald zich naar een op maat gemaakt beplantingsplan voor uw tuin. Waarbij vooral worden gekeken naar bloeispreiding, bladvormen en fraaie kleurcombinaties.
   

 • Lees meer...